home > In the Spotlight: Hawaii

In the Spotlight: Hawaii
In the Spotlight: Hawaii

Once in a lifetime! Hawaii is om nooit te vergeten en daarom steeds populairder voor een rondreis met kinderen, zie hier een Hawaii dagboek!

Hawaii wordt steeds populairder bij klanten. En dat is niet voor niets. Natuurlijk is het een fantastische strandbestemming met azuurblauw water en mooie witte zand- en zwarte vulkaan stranden, maar het biedt nog veel meer.

Wat dacht je van de nog werkende vulkanen in het Hawaii Volcanoes National Park op Big Island of de indrukwekkende 3000 meter hoge Haleakala vulkaan op Maui.

Voor een stukje historie kun je natuurlijk terecht in Pearl Harbour op Oahu, maar ook de historie van de eilandbewoners in het Puúhonua o Honauna National Historic Park op Big Island is zeker een bezoek waard.

De meeste kinderen vinden het snorkelen helemaal het einde. En terecht! Snorkelen met schildpadden, Nemo vissen, schitterende koralen en met een beetje geluk met Manta's, walvissen en dolfijnen is natuurlijk erg bijzonder en niet alleen voor de kinderen.

 

Om een beter beeld te geven van een rondreis in Hawaii, publiceren we in de komende weken een Hawaii dagboek op ons Blog en op Facebook! 

 

Interesse gekregen?

Kijk dan snel op onze website naar de voorbeelden om een idee te krijgen en neem dan contact met ons op om uw eigen maatwerkvoorstel uit te werken! Hawaii is namelijk zo bijzonder dat wij reizen hier naar toe op maat maken, zodat je alles uit je reis haalt!

Family Fun Travel voor al je gezinsvakanties, van exotisch ver weg tot een weekendje met vrienden en hun kinderen

RONDREIZEN WEEKENDJE WEG VAKANTIEVILLAS STEDENTRIPS WINTERSPORT REIS WEBSHOP ALGEMEEN
Dubai België België Barcelona Frankrijk Handig op reis Aanbiedingen
Florida Nederland Frankrijk Londen Duitsland Boeken Uitgebreid zoeken
Hawaii Spanje Italië Berlijn Oostenrijk Zonbescherming Auto huur
Marokko Duitsland Kroatië Madrid Tsjechië Zwemmen Blog
Spanje   Nederland Sevilla Zwitserland Rugzakken Pers
West Amerika   Oostenrijk Venetië   Zonnebrillen Over ons
Zuid Afrika   Portugal Parijs   FAQ Taxi 2 airport
    Spanje Málaga     Log-in
            Favorieten
      Facebook ideal ideal
| Favorieten | Laatste zoekopdracht |