home > Klantervaringen

Klantervaringen

Natuurlijk krijgen we regelmatig feed back van onze klanten hoe ze de reis hebben ervaren en wat ze van onze ondersteuning vonden. Het mooiste compliment vinden we zelf altijd de grote groep klanten die voor een 2e of 3e keer bij ons boeken! Dat betekent dat ze het echt goed hebben gevonden

Klik hier voor een kleine greep uit de vele reacties:

Karlijn, Zuid Afrika, 2014:

We hebben een heerlijke reis gehad, heel erg genoten, zeer kindvriendelijk land en leuke bijzondere en sfeervolle accomodaties. Onze favoriet was de oude boerderij bij Oudtshoorn en het heerlijke zwembad bij Hermanus.

 

Lisette, Florida, 2013:

We hebben het echt super gehad. De leukste vakantie in de afgelopen 10 jaar. Dus dank jullie wel voor jullie bemoeienis.

 

Hanneke, Zuid Afrika, 2013:

We zijn zo enthousiast over Afrika dat we dit jaar weer met Family Fun Travel naar Costa Rica gaan?.geen tips ter verbetering op dit moment

 

Christa, Griekenland, 2013:

We hebben het geweldig gehad! Het was voor ons één van de best uitgebalanceerde vakanties (voor ieder wat wils!) ooit!

 

Mark, Hawaii, 2013:

Hawaii was absoluut fantastisch! We hebben een droomvakantie gehad, heel veel gezien, veel gedaan en enorm genoten. Heel hartelijk dank voor jullie fantastische tips en al het regelwerk!

 

Aline, Zuid Afrika, 2013:

Zeer goede service, klantvriendelijk en verstand van zaken. De reisinformatie is meer dan volledig en alle informatie is uit eigen ervaring dus jullie weten zeer goed waar jullie het over hebben! Verder mooie, veelal luxe acco?s met aparte slaapkamers wat heel erg prettig is met (kleine) kinderen.

 

Anneloes, Hawaii, 2012:

Onze reis was echt fanatastisch. We hebben van elke minuut genoten en wat hebben jullie het ontzettend goed georganiseerd. Onze complimenten! Alles stond klaar, alles was goed geregeld en de accomodaties waren erg mooi. Kortom het was een super reis om nooit te vergeten en Hawaii is een paradijs! Wij zullen deze reis gaan promoten bij gezinnen en we weten jullie in de toekomst zeker weer te vinden.

 

José, Florida, 2012:

De vakantie was fantastisch en de afwisseling zowel qua omgeving als qua accommodaties beviel ons erg goed. We hebben heel veel gedaan, heel veel gezien en zijn nu al benieuwd naar andere delen van Amerika. We gaan er zeker nog eens naar toe.

 

Pauline, Hawaii, 2012:

Jullie tips en suggesties en accommodaties waren top! We hebben echt genoten. De afwisseling en het klimaat maken het op voorhand al een bijzondere reis, en alles wat je verder kunt ondernemen (mountainbiken, hiken, snorkelen, zwemmen, boomklimmen) maken het ook voor een oudere groep interessant (wij zijn alweer aan het sparen :-). Hawaii was absoluut fantastisch! We hebben een droomvakantie gehad, heel veel gezien, veel gedaan en enorm genoten. Heel hartelijk dank voor jullie fantastische tips en al het regelwerk!

 

Ronald, Thailand, 2012:

Heerlijke vakantie en alles goed verlopen. Accommodaties erg goed. Thanks voor het regelen.

 

Family Fun Travel voor al je gezinsvakanties, van exotisch ver weg tot een weekendje met vrienden en hun kinderen

RONDREIZEN WEEKENDJE WEG VAKANTIEVILLAS STEDENTRIPS WINTERSPORT REIS WEBSHOP ALGEMEEN
Dubai België België Barcelona Frankrijk Handig op reis Aanbiedingen
Florida Nederland Frankrijk Londen Duitsland Boeken Uitgebreid zoeken
Hawaii Spanje Italië Berlijn Oostenrijk Zonbescherming Auto huur
Marokko Duitsland Kroatië Madrid Tsjechië Zwemmen Blog
Spanje   Nederland Sevilla Zwitserland Rugzakken Pers
West Amerika   Oostenrijk Venetië   Zonnebrillen Over ons
Zuid Afrika   Portugal Parijs   FAQ Taxi 2 airport
    Spanje Málaga     Log-in
            Favorieten
      Facebook ideal ideal
| Favorieten | Laatste zoekopdracht |