home > in de pers

Family Fun Travel - In de pers

NU.nl/lifestyle

Wintersport gaat niet om het skiën zelf

Laatste update:  17 februari 2012 13:02info

NU.NL/Lifestyle

AMSTERDAM - De belangrijkste redenen om op wintersport te gaan zijn de hele dag buiten zijn en lekker actief bezig zijn.

Foto:  Vakantie.nl

Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Family Fun Travel uitgevoerd door USP Marketing Consultancy onder 500 huishoudens en ongeveer 250 gezinnen met kinderen.

Opmerkelijk is dat de lol van het skiën zelf niet de belangrijkste reden is om op wintersport te gaan met het gezin (67 procent).

De belangrijkste redenen zijn juist de mogelijkheid om de hele dag buiten te zijn (84 procent) en lekker actief bezig te zijn (83 procent). Een andere reden om te gaan wintersporten is voor drie op de vier gezinnen dat de kinderen het leuk te vinden. Ongeveer een op de vijf gezinnen geeft aan dat de après ski de reden is.

Criteria

Negen van de tien gezinnen vindt sneeuwzekerheid en dat de bestemming te bereizen is met de auto de belangrijkste criteria willen ze op wintersport gaan.

Andere aspecten die van belang zijn: een skigebied met voldoende verschillende niveaus, een accommodatie dichtbij de piste waardoor gesjouw met ski's zoveel mogelijk beperkt wordt, kinderopvang voor de allerkleinsten en andere Nederlandse kinderen in de klas.

Economische crisis

Een op de zes van alle gezinnen geeft aan dat de huidige economische situatie hun vakantieplannen beïnvloedt. Ze gaan of minder vaak op vakantie of geven per vakantie minder uit. 40 procent geeft aan dat de crisis geen invloed heeft op hun vakantiebestedingen. Als ze een vakantie zouden moeten schrappen, dan geeft maar liefst 50 procent aan dat ze de wintersport zouden schrappen.

Op onderstaande link, kan je het artikel op NU.nl lezen

http://www.nu.nl/man/2743404/wintersport-gaat-niet-skien-zelf.html

sante

sante

Weekendje weg blijft populair

Sante
dinsdag 27-12-2011 | 
Ondanks de slechte economie, boeken veel gezinnen nog steeds geregeld een tripje voor het weekend.
Uit onderzoek van Family Fun Travel onder 250 gezinnen met kinderen 0-12 jaar blijkt dat 7 van de 10 gezinnen wel eens een weekendje weg gaan met de kinderen. Dat is net zo hoog als vorig jaar, voordat deeconomische crisis flink inzette. 

Berlijn is de meest populaire stedentrip van Europa > 

Lees meer
NU.nl

NU.nl

Ondanks economische crisis toch veel weekendjes weg

NU.nl/lifestyle op 28 december 2011 

AMSTERDAM - Maar liefst 7 van de 10 gezinnen gaat wel eens een weekendje weg met de kinderen. Dat is net zo hoog als vorig jaar, voordat de economische crisis begon.

Dat blijkt uit onderzoek van Family Fun Travel, uitgevoerd door USP Marketing Consultancy onder 500 huishoudens en 250 gezinnen met kinderen van 0-12 jaar in december 2010 en 2011.

Van de gezinnen die wel eens een weekendje weggaan, gaat de helft twee keer of vaker per jaar, 34 procent n keer per jaar en 16 procent minder dan n keer per jaar. 

Lees meer
new item

new item

Economische malaise staat weekendje weg niet in de weg

Door pretwerk.nl

Maar liefst 7 van de 10 gezinnen gaat wel eens een weekendje weg met de kinderen. Dat is net zo hoog als vorig jaar, voordat de economische crisis zich had ingezet. Dat blijkt uit het vakantie onderzoek van Family Fun Travel uitgevoerd door USP Marketing Consultancy onder gezinnen met kinderen 0-12 jaar.

Lees meer
www.amelander.nl

www.amelander.nl

Economische malaise staat weekendje weg naar b.v. Ameland niet in de weg

Geplaatst opdecember 27, 2011

0

www.amelander

Rotterdam, ? Maar liefst 7 van de 10 gezinnen gaat wel eens een weekendje weg met de kinderen. Dat is net zo hoog als vorig jaar, voordat de economische crisis zich had ingezet. Dat blijkt uit het vakantie onderzoek van Family Fun Travel uitgevoerd door USP Marketing Consultancy onder gezinnen met kinderen 0-12 jaar.

Lees meer

Vakantiehorror: stress om kids

Sante gepubliceerd op donderdag 30-06-2011 | 0 reacties

De zomer is begonnen en veel Nederlanders gaan op reis. Maar behalve genieten en uitrusten speelt ook stress een grote rol op vakantie.

De zomer is begonnen en veel Nederlanders gaan op reis. Maar behalve genieten en uitrusten speelt ook stress een grote rol op vakantie. 

Uit onderzoek van Family Fun Travel, een reisbureau dat zich op gezinsvakantiesricht, blijkt dat een fijne gezinsvakantie met kinderen tussen de 0 en 12 jaar veel stress met zich mee brengt. Maar liefst een kwart van de Nederlanders schiet al in de stress bij de gedachte dat hun kind kwijt kan raken in een menigte of op het strand. Slechts n op de vijf Nederlanders noemt het inpakken de grootste stressfactor. Andere ouders zien de file onderweg, jengelende kroost in een openbare gelegenheid of het ziek worden van een kind als stress-issue. 

In balans
Uit het onderzoek is gebleken dat driekwart van de Nederlandse ouders zoveel mogelijk balans zoekt tussen de wensen van de kinderen en hun eigen wensen, om de reis zo vlekkeloos mogelijk te laat verlopen. 17 procent houdt het meest rekening van de wensen van het jonge grut. Slechts 6 procent van de gezinnen doet enkel wat de ouders het belangrijkste vinden. 

Lees meer
Op Televisie

Op Televisie

Op basis van het onderzoek van Family Fun Travel uitgevoerd door USP Marketing Consultancy aangaande de ergenissen op vakantie, heeft Hart van Nederland hier een item van gemaakt. Kijk hieronder naar de uitzending waar ook n van de oprichters van Family Fun Travel wordt genterviewd. Let op: je krijgt eerst een advertentie te zien voordat het werkelijke item start.

http://www.hartvannederland.nl/nederland/2011/waar-ergeren-vakantiegangers-zich-aan/

 

Lees meer

Als je je kind kwijt raakt op vakantie

Telegraaf. Gepubliceerd op 30 juni 11,

 

AMSTERDAM -  Vakantie zou ontspannend moeten zijn, maar in de praktijk werkt dat niet altijd zo. Zeker als de kinderen meegaan op vakantie, kan dit de nodige stress opleveren. Rustig een boekje lezen op het strand is er dan niet bij: je moet je kinderen constant in de gaten houden. Uit onderzoek blijkt dat een kwart van de Nederlanders het meest gestrest raakt van het kwijt raken van een kind in een menigte of op het strand. Is dit jou weleens overkomen?

Lees meer

Zwanger.blog.nl Gepubliceerd op 06 juli 11,

 

Hoe herkenbaar! De angst om je kind kwijt te raken in een menigte of op het strand levert de meeste vakantiestress op. Dat blijkt uit een onderzoek van Family Fun Travel uitgevoerd onder 250 gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar. Maar liefst een kwart van de ondervraagden noemt dat als de ultieme stressfactor op reis.

Ook de stress om alles op tijd klaar en ingepakt te krijgen voor vertrek scoort hoog: het staat op de 2e plek. 1 op de 5 Nederlanders vindt dit de grootste stressfactor.

Ouders worden er bovendien niet blij van file onderweg, het ziek worden van een kind opvakantie en als de kinderen gaan jengelen in een openbare gelegenheid.

Genieten van de kinderen en zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben op vakantie vinden ouders met kinderen 0-12 jaar het belangrijkst. Tot rust komen staat op nummer 3 met 92%, gevolgd door de omgeving verkennen (84%) en activiteiten ondernemen (78%).

Lees meer

Vakantiestress

Leidschdagblad Gepubliceerd op 07 juli 11, 10:46

Een kwart van de Nederlanders met kinderen tot twaalf jaar geeft aan dat het kwijt raken van je kind in een menigte of op het strand de meeste stress oplevert tijdens de vakantie. Dat blijkt uit onderzoek van Family Fun Travel, dat is uitgevoerd door USP Marketing Consultancy, onder gezinnen met kinderen tot twaalf jaar.

Lees meer

Family Fun Travel: kindvriendelijke familievakanties!

Travelvalley.nl  Do 12 mei 2011 13:26, Redactie, 840 views

Reizen met kinderen is nog steeds een hele onderneming. Het vinden van de juiste accommodatie, die n geschikt is voor kinderen n ook nog wat sfeer heeft, is lastig. Ook als je een weekend weg wilt met vrienden en hun kids dan ben je als je niet uitkijkt avonden en avonden aan het zoeken naar die ene geschikte accommodatie?, aldus Herbert Workel, oprichter van Family Fun Travel. Het vinden van goede reizen voor gezinnen met kinderen, blijkt niet eenvoudig te zijn. De splinternieuwe reisorganisatie wil daar verandering in brengen.

Op de website zijn kinndvriendelijke vakantiehuizen, stedentrips en rondreizen verzameld.

Lees meer

Family Fun Travel

Leidschdagblad Gepubliceerd op 20 mei 11, 10:46

Family Fun Travel is een nieuwe reisorganisatie, gericht op gezinnen met kinderen tot en met twaalf jaar. Van een rondreis in een tropisch land tot een weekendje in de Ardennen met vrienden en hun kinderen; de nieuwe reisorganisatie biedt het allemaal aan.

Lees meer

Directieduo Wessanen stapt in gezinsreizen

20 mei 2011, 14:00 uur | FD.nl

Door: Bert Koopman

DRIE VRAGEN AAN - Angela Schop (39) en Herbert Workel (38) verruilen hun banen bij het voedingsmiddelenbedrijf Wessanen voor een eigen reisorganisatie gericht op gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

 

Ze waren laatstelijk actief als algemeen en financieel directeur van wessanen Nederland. 'We mikken op reizen die geschikt zijn voor kinderen n avontuurlijk zijn voor het hele gezin.'

Vanwaar deze ommezwaai?

'Mijn zakenpartner en ik hebben beiden kinderen en houden van reizen. Ik kom zelf uit een ondernemersfamilie en een eigen bedrijf is altijd mijn droom geweest. We lieten een onderzoek uitvoeren en besloten samen een nieuwe reisorganisatie op te zetten: het internetbedrijf Family Fun Travel, inclusief webshop met reisartikelen. We financieren deze start up samen en uit eigen middelen.'

Lees meer

Family Fun Travel voor al je gezinsvakanties, van exotisch ver weg tot een weekendje met vrienden en hun kinderen

RONDREIZEN WEEKENDJE WEG VAKANTIEVILLAS STEDENTRIPS WINTERSPORT REIS WEBSHOP ALGEMEEN
Dubai België België Barcelona Frankrijk Handig op reis Aanbiedingen
Florida Nederland Frankrijk Londen Duitsland Boeken Uitgebreid zoeken
Hawaii Spanje Italië Berlijn Oostenrijk Zonbescherming Auto huur
Marokko Duitsland Kroatië Madrid Tsjechië Zwemmen Blog
Spanje   Nederland Sevilla Zwitserland Rugzakken Pers
West Amerika   Oostenrijk Venetië   Zonnebrillen Over ons
Zuid Afrika   Portugal Parijs   FAQ Taxi 2 airport
    Spanje Málaga     Log-in
            Favorieten
      Facebook ideal ideal
| Favorieten | Laatste zoekopdracht |