home > Over Ons

Over ons

Wie zijn we?

Family Fun Travel is opgericht door Angela Schop en Herbert Workel. We hebben elkaar leren kennen als collega's bij Wessanen: Angela was Algemeen directeur van Wessanen Nederland en Herbert was Financieel & Logistiek directeur. Vanaf onze studententijd hebben we allebei een passie voor reizen ontwikkeld.

Herbert heeft meer dan 70 landen op de wereld bezocht en heeft o.a. een jaar een wereldreis gemaakt. Angela heeft onder andere een aantal keren in Zuid Amerika gereisd. Ook nu we beiden een gezin en kinderen hebben, blijft het reizen kriebelen. Daarom willen we nog steeds reizen en vinden we het een plezier om onze kinderen de schoonheid van de wereld te laten zien, ver weg en dichtbij.

Angela is o.a.met haar gezin in Zuid Afrika geweest,  ze hebben ruim 3 maanden in de Verenigde Staten rondgetrokken en ze hebben (Zuid) Europa herontdekt. Herbert en z'n gezin hebben het Caribische gebied helemaal uitgekamd, zijn naar Zuid Afrika en Marokko geweest, hebben Florida meerdere weken aangedaan en zijn Spanje specialist geworden. Zowel Angela als Herbert hebben ontdekt dat reizen met kinderen heel erg leuk, maar tegelijkertijd nog steeds een uitdaging is. Dat geldt zowel in Europa als daarbuiten, maar ook als je een weekendje weg wil met vrienden of alleen met gezin dichtbij. Het is namelijk moeilijk om leuke charmante sfeervolle accommodaties te vinden, die ook nog eens geschikt zijn voor kinderen. Als je niet uitkijkt ben je avonden kwijt op internet om maar een leuke accommodatie te vinden. Na een uitgebreide voorstudie hebben we besloten om een reisorganisatie op te richten die helemaal gericht is op families met kinderen van 0-12 jaar om zo gezinnen te helpen en ze daarmee indirect aan te moedigen om, ook nu je kinderen hebt, de wereld te blijven ontdekken, ver weg en dichtbij!

 

Waar staan we voor?

Wij vinden het belangrijk om onze kinderen meer te laten zien dan alleen de plek waar ze opgroeien. Op deze manier krijgen ze mee dat het niet normaal is wat we allemaal hebben in Nederland. Ook krijgen ze hierdoor een gevoel voor andere culturen.

Teruggeven?

Wij willen ervoor zorgen dat niet alleen de kinderen die met Family Fun Travel op vakantie gaan "rijker" worden. Nee, wij willen ervoor zorgen dat kinderen in z'n algemeenheid in de wereld het beter krijgen. Wij zullen dan ook ieder jaar 5% van onze winst doneren aan een goed doel. Het goede doel zal altijd gaan over het verbeteren van de levensomstandigheden of gezondheid van kinderen, ver weg of dichtbij. Je kan hierbij aan bijvoorbeeld aan de volgende projecten denken:

  • Steunen van Unicef
  • Operation Smile
  • Clini Clowns

Ieder jaar zal er op onze website gestemd worden voor de verschillende projecten of organisaties en kan iedereen z'n eigen stem uitbrengen. Het project met de meeste stemmen, daar zal het geld aan gedoneerd worden.

Open ...

Ondanks dat we allebei best veel gezien hebben, beseffen wij ons ook dat het onmogelijk is om alles te zien. Wij staan dan ook zeer open voor allerlei suggesties. Dit kan zijn: dit hotelletje of deze accommodaties moeten jullie opnemen. Of dit was een heel leuk strandtentje .... Maar ook als je tegen dingen aan loopt op de website die volgens jou beter kunnen ...

LAAT HET ONS GRAAG WETEN ....
 

 

Family Fun Travel voor al je gezinsvakanties, van exotisch ver weg tot een weekendje met vrienden en hun kinderen

RONDREIZEN WEEKENDJE WEG VAKANTIEVILLAS STEDENTRIPS WINTERSPORT REIS WEBSHOP ALGEMEEN
Dubai België België Barcelona Frankrijk Handig op reis Aanbiedingen
Florida Nederland Frankrijk Londen Duitsland Boeken Uitgebreid zoeken
Hawaii Spanje Italië Berlijn Oostenrijk Zonbescherming Auto huur
Marokko Duitsland Kroatië Madrid Tsjechië Zwemmen Blog
Spanje   Nederland Sevilla Zwitserland Rugzakken Pers
West Amerika   Oostenrijk Venetië   Zonnebrillen Over ons
Zuid Afrika   Portugal Parijs   FAQ Taxi 2 airport
    Spanje Málaga     Log-in
            Favorieten
      Facebook ideal ideal
| Favorieten | Laatste zoekopdracht |