home > rondreizen > Rondreis West Amerika met kinderen > 22 dg: Je gelooft je ogen niet

uw keuze:

22 dg: Je gelooft je ogen niet

 

Waarom boekt u bij Family Fun Travel?

Reis goedgekeurd door kids
Sfeervolle, ruime accommodaties
Persoonlijke service & maatwerk
Betaalbaar & Betrouwbaar (SGR)

Review reizigers FFT:

Waardering: (9)

 

Review reizigers:

Totaal oordeel: 9,0

Kwaliteit accommodaties:  9,0  
Kindvriendelijkheid accom.: 8,9
Leuke gezinsbestemming: 9,2
Reisschema ok voor kids: 9,0 
Totaal oordeel camperhuur: 8,8 
Prijs/kwaliteit verhouding: 9,1
Beoordeling FamilyFunTravel: 9,2

 

lees reviews

Reisduur: 21
Geschikt voor: kinderen 0-12 jaar
Vervoer:

huur camper

Overnachtingen:

je overnacht op allemaal verschillende "campground"

Inclusief:

camperhuur en in overleg kunnen wij ook andere dingen voor je regelen

Exclusief:

Vliegtickets, maar wij zijn wel altijd in staat om deze voor u te regelen en uitgaven ter plaatse

Waardering: (9)
Reissom per volwassene: vanaf 600 €
 
reisvoorstel aanvragen

Met deze 21 daagse rondreis ga je niet alleen een aantal hoogtepunten van Amerika zien maar zelfs ook van de wereld . Heb je ook wel eens in een helikopter willen vliegen? Waarom ga je dan niet een keer de Grand Canyon bekijken vanuit een helikoper. Naast de Grand Canyon ga je een dorp bezoeken dat tot 1300 door Indianen werd bewoond, een van de belangrijkste archeologische vondsten in Amerika, hetgeen je kinderen ook superspannend vinden. Tevens kom je onderweg een plek tegen waar je echt de sporen van dino's gewoon in de buitenlucht kunt bewonderen. Daarnaast ga je het bijzondere ervaren van de nationale parken die dichtbij Moab liggen zoals Arches en Canyon Lands. Allebei bijzonder mooi met wandelingen die prima te doen zijn met kinderen. Daarna doe je het nationale park Bryce aan, wat ook al met geen pen te beschrijven is, waarna je vervolgens richting Lake Powel gaat met haar surrealistische aanblik waar je ook prima in kan zwemmen of een watersport kan bedrijven. Je eindigt je reis in het nationale Park Zion wat voor ons Europeanen het eerste park is wat enigszins bekend voor komt.

Dag 1 Aankomst in Las Vegas

Vandaag kom je aan in Las Vegas. Nergens ter wereld is op zo'n klein oppervlak zoveel te beleven. Las Vegas is met niets te vergelijken. De over the top glitter en glamour, de duizelingwekkende lichtshows, het waanzinnige entertainment.  

  

Day 2 Verken Las Vegas

Na een nachtje bijgekomen te zijn, heb je vandaag de tijd om Las Vegas te verkennen. Neem de tijd om de 16 km lange Strip te bezoeken, de boulevard van Las Vegas. Alle hotels en casino's hebben een eigen thema. Je waant je in sommige hotels werkelijk in New York of Venetië.
Must see: 
* de Eiffeltoren bij Paris Las Vegas, met name rond zonsondergang heb je een fantastisch uitzicht over de stad (naast de Eiffeltoren is bij cafe Mon Ami Gabi één van de weinige buitenterrassen).
* Het Luxor met z'n sfinxen
* De Venetian, compleet met zingende gondeliers uit Italië
* Een show van Cirque du Soleil 


lees meer

Dag 3 Las Vegas naar Palm Springs

Vandaag haal je je camper op. Ga er van uit dat je zeker zo'n 2 uur bezig bent voordat je echt vertrekt. Je bent verplicht een video te kijken en je bent meestal niet de enige die z'n camper op komt halen. Eindelijk op weg. Als je de stad uitbent worden de wegen rustiger en valt het rijden met een camper reuze mee. We raden je aan om in Emerald desert te overnachten. Een vrij nieuwe campground met een fantastisch groot zwembad.

Dag 4 Palm Springs

Vandaag heb je de tijd om Joshua tree park te bezoeken. Een park met bijzondere bomen namelijk de Joshua boom. De boom kan 9 meter hoog worden en wel 1000 jaar oud. Het 321.320 ha grote park met haar grijze en roze rotsformaties is een paradijs voor wandelaars en klimmers. Bij het Oasis Visitors Center begint een populair wandelpad. Bij Key's View heb je mooie vergezichten over de vallei, woestijn en bergen. Zorg er ook voor dat je lekker de tijd hebt om te zwemmen met je kinderen in het zwembad.

Day 5-7 Sedona

Sedona is een plaatsje dat bijzonder mooi ligt. Met de rode bergen op de achtergrond kijk je je ogen uit. Je kan vandaag het state park Red Rock bezoeken. Hier kun je verschillende wandelingen doen. Langs de rivier groeien ook bomen, en de schaduw hiervan is wel zo prettig. Kijk goed naar bijzondere dieren, je kan hier zelfs een slang tegen komen.


lees meer

Dag 8 Grand Canyon

De route van Sedona naar Flagstaff is een bijzonder mooie route. Zorg dat je niet later dan 16.00 aankomt in de Grand Canyon. Je kan dan namelijk nog de bus nemen naar de Grand Canyon en zo de zonsondergang zien. Een aanrader.


lees meer

Dag 9 Grand Canyon

Vandaag kan je een stukje lopen langs de canyon of een helikopter vlucht maken. Ondanks dat een helikopter vlucht niet goedkoop is, is het wel een bijzondere belevenis. Ik heb zelf mijn 2 oudste kinderen (7 en 4 jaar) meegenomen in de helikopter en zij vonden het echt fantastisch.

Dag 10 via Monument Valley naar Cortez (Mesa Verde)

Vandaag ga je een bijzondere maar ook lange dag tegemoet. Zorg er dan ook voor dat je vroeg vertrekt. Je rijdt het eerste stuk langs de Grand Canyon, het lijkt wel of hier de aarde in tweeën is gebroken. Na ongeveer 1,5, 2 uur kom je bij Dino Tracks aan. Er staat een bordje langs de weg staan en je ziet wat Indianen. Je vraagt je af of je echt wel goed zit. In weinig gidsen wordt dit meegenomen maar dit is voor je kinderen (en ook voor jezelf) een prachtige belevenis.


lees meer

Dag 11 Mesa Verde

Vandaag ga je een van de belangrijkste archeologische vondsten van Amerika bezoeken. In dit park zijn 500 fascinerende rotswoningen, die tot 1300 bewoond werden door de Pueblo Indianen. Bij het bezoekerscentrum moet je kaartjes kopen voor de verschillende plekken die je wilt zien. Informeer welke plekken geschikt zijn voor kinderen. Voordat je bij de woningen bent moet je wel even lopen.


lees meer

Dag 12 van Mesa Verde naar Moab

Vandaag een korte afstand, wel een route met mooie vergezichten. Moab ligt in een vallei. Als je hier een beetje op tijd aan komt kan je wellicht eerst een duik in het zwembad nemen om vervolgens het nationale parc Arches te bezoeken. Dit park heeft het grootste aantal natuurlijke bogen ter wereld. Gedurende miljoenen jaren hebben zich ruim 80 van deze natuurwonderen gevormd.


lees meer

Dag 13 Moab

Vandaag is een mooie dag om Canyonlands te bezoeken. Dit park bestaat uit 3 delen en het is onmogelijk allemaal te zien. Miljoenen jaren geleden sleten de Colorado en de Geen River kronkelende paden diep in de rotsen uit. Zo ontstond een labyrint van kloven, dat het hart van deze magnifieke wildernis vormt. Als je vanuit Moab iets naar het Noorden rijdt sla je op een gegeven moment links af en dan kom je bij Grand View Overpoint en bij Mesa Arch. De uitzichten zijn werkelijk waar fantastisch. Om Mesa Arch te kunnen zien moet je een korte wandeling maken die ook prima te doen is met kinderen. Je hebt ook mooie bloemen langs de route en als je misschien geluk heb zie je nog een slang.


lees meer

Dag 14 op weg naar Bryce Canyon

Zorg dat je tank goed vol zit als je richting Bryce gaat. Je gaat namelijk een fantastisch mooie route afleggen met bergen en vergezichten maar waar ook geen tankstations meer zijn. Op snelweg 75 rijd je gewoon 2 uur tot 3 uur door de bergen. Na zo'n 3-4 uur kom je aan in Bryce Canyon. Bryce Canyon ligt boven de 2000 meter en het kan daar dus echt koud zijn.


lees meer

Dag 15 Bryce Canyon

Vandaag voldoende tijd om Bryce Canyon goed te ontdekken. Hetgeen je gaat zien vandaag is weer met niets te vergelijken met wat je tot nu toe hebt gezien. Ben je een ochtendmens en is het mooi weer dan is een zonsopgang zeker de moeite waard. De zonsopgangen zijn bij sunset (dat zou je niet verwachten) spectaculair.
lees meer

Dag 16&17 Lake Powel

Vandaag rijd van Bryce Canyon weer de warmte tegemoet. Je gaat flink dalen en je komt uiteindelijk uit bij Lake Powel. Al met al doe je er zo'n 2,5 tot 3 uur over. Als je aankomt bij Lake Powel heeft het uitzicht wel wat surrealistisch. De blauwe lucht, het water en de canyons, je hebt bijna het idee dat het een fata morgana is. Het leuke is dat je in het meer prima kan zwemmen, en wie wil er nou niet zwemmen met zo'n mooi uitzicht op de achtergrond?


lees meer

Dag 18&19 Zion

Op dag 18 vertrek van Lake Powel naar Zion. Dit kan best een lange weg zijn. Je kan op 2 manieren naar Zion komen en de kortste route is in de zomer regelmatig dicht vanwege herstelwerkzaamheden en dan moet je de weg nemen die iets omrijdt. Zion is een park dat wij als Europeanen iets meer herkennen, het doet je wat meer denken aan de Zwitserse of franse Alpen.


lees meer

 

reisvoorstel aanvragen

Family Fun Travel voor al je gezinsvakanties, van exotisch ver weg tot een weekendje met vrienden en hun kinderen

RONDREIZEN WEEKENDJE WEG VAKANTIEVILLAS STEDENTRIPS WINTERSPORT REIS WEBSHOP ALGEMEEN
Dubai België België Barcelona Frankrijk Handig op reis Aanbiedingen
Florida Nederland Frankrijk Londen Duitsland Boeken Uitgebreid zoeken
Hawaii Spanje Italië Berlijn Oostenrijk Zonbescherming Auto huur
Marokko Duitsland Kroatië Madrid Tsjechië Zwemmen Blog
Spanje   Nederland Sevilla Zwitserland Rugzakken Pers
West Amerika   Oostenrijk Venetië   Zonnebrillen Over ons
Zuid Afrika   Portugal Parijs   FAQ Taxi 2 airport
    Spanje Málaga     Log-in
            Favorieten
      Facebook ideal ideal
| Favorieten | Laatste zoekopdracht |