Rondreis Hawaii met kinderen: Handig om te weten


Hoe te bereiken?Met verschillende vliegtuigmaatschappijen kan je naar Hawaii. In de meeste gevallen vertrek je 's ochtends vanuit Amsterdam en kom je 's avonds ter plekke aan. Wel maak je wel ergens een tussenstop in LA of San Francisco. Het leuke is dat je dus ook eventueel een paar dagen in één van deze steden kan verblijven voor je verder vliegt.Beste vakantietijd?

Hawaii kan je eigenlijk het hele jaar door bezoeken. Het heeft een heerlijk tropisch klimaat met veel zon en af en toe kan je een tropisch buitje hebben. Taal?

Amerikaans (engels)Munteenheid?

Amerikaanse Dollar (1 Dollar is ongeveer 0,77 Euro cent)Geschikt voor kinderen?

Voor kinderen van 0 tot 12 jaar een prima vakantiebestemmingHoogtepunten?

De vele verschillende tropische strandjes, de canyons op Kauii, de watervallen op Kauii, het vulkaanlandschap op Mauii, de route naar Hana op Mauii, boottochtjes, zeeschildpadden, dolfijnen, lava dat het water instroom op de big island, imponerende tempels Pu'uhunua O Honaunau National Historic Parc en de relaxte sfeer.Tijdverschil?

Hawaii ligt letterlijk aan de andere kant van de aardbol tov Nederland, het tijdverschil bedraagt dan ook 12 uur.Waarom Hawaii als bestemming? 


Waarom Hawaii als bestemming?

 
Hetgeen het ook leuk maakt is dat ieder eiland weer heel anders is. Zeg nou zelf wat is er nou leuker dan island hoppen en op zo'n manier de verschillende eilanden leren kennen. Wij waren echt verrast door de indrukwekkende natuur van de verschillende eilanden. Indrukwekkende watervallen, canyons, vulkanen en groene valleien. Je kan er prachtig wandelen en niet te vergeten alle mogelijkheden van het water: surfen, snorkelen en boottochtjes naar bijzondere plekken om te snorkelen. Daarnaast kan je dolfijnen, zeeschildpadden en walvissen zien. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om een top vakantie te hebben!  
 

Onze rondreizen

Family Fun Travel voor al je gezinsvakanties, van exotisch ver weg tot een weekendje met vrienden en hun kinderen

RONDREIZEN WEEKENDJE WEG VAKANTIEVILLAS STEDENTRIPS WINTERSPORT REIS WEBSHOP ALGEMEEN
Dubai België België Barcelona Frankrijk Handig op reis Aanbiedingen
Florida Nederland Frankrijk Londen Duitsland Boeken Uitgebreid zoeken
Hawaii Spanje Italië Berlijn Oostenrijk Zonbescherming Auto huur
Marokko Duitsland Kroatië Madrid Tsjechië Zwemmen Blog
Spanje   Nederland Sevilla Zwitserland Rugzakken Pers
West Amerika   Oostenrijk Venetië   Zonnebrillen Over ons
Zuid Afrika   Portugal Parijs   FAQ Taxi 2 airport
    Spanje Málaga     Log-in
            Favorieten
      Facebook ideal ideal
| Favorieten | Laatste zoekopdracht |